Companie

Cine suntem? Principiile, misiunea, viziunea și valorile noastre.

Cine suntem?

Data Solve își propune oferirea de servicii de restructurare, insolvență și faliment mediului de afaceri, bancherilor, instituțiilor statului, partenerilor sociali, cât și membrilor societații civile. Data Solve promovează managementul de transformare a culturii societaților profesionale de insolvență cu privire la gestionarea procedurilor și creșterea responsabilității practicianului în insolvență, având drept scop respectarea angajamentului ferm față de justiție.

Suntem experți în cercetarea stării de insolvabilitate și în practica judiciară de administrare a procedurilor de insolvență. Noi vă oferim soluții pentru depășirea dificultăților economice și financiare.

Principiile noastre

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul insolvenței, compania Data Solve, a reușit să-și perfecționeze metodele de lucru, să formeze o echipă de practicieni în domeniul insolvenței și să rezolve cu succes dosarele de insolvență în care a fost desemnată.
Integritatea
Integritatea
Data Solve se comportă cu integritate, în toate numirile profesionale. Integritatea implică nu doar onestitatea, ci și tranzacții corecte și adevarate.
datasolve-bar.png
Obiectivitatea
Obiectivitatea
Fiecare membru depune toate eforturile pentru a da dovadă de obiectivitate în toate judecățile profesionale.
datasolve-bar.png
Diplomația
Diplomația
Echipa noastră efectuează cu politețe și considerație operațiunile procedurale față de toate părțile cu care intră în contact.
datasolve-bar.png

Misiune, viziune și valori

Data Solve activează cu succes pe piața insolvenței din Romania. Experiența noastră se bazează pe combinația unică dintre profesionalism, exigență, flexibilitate, îmbunătățirea permanentă a serviciilor prestate și versatilitate. Valorile noastre sunt cele care ne susțin în stabilirea și atingerea obiectivelor.

Susținem comunicarea, interacționam cu clienții noștri și oferim întotdeauna soluții adaptate perfect stilului, nevoilor și cerințelor acestora. Dedicarea profesioniștilor Data Solve garantează succesul afacerilor dumneavoastră și ne ajută să evoluăm împreună. De aceea, momentele importante pe care Data Solve le-a trăit încă de la înființare au coincis de multe ori cu momentele importante din activitatea clienților săi.
Misiunea Noastră
Misiunea Noastră
Misiunea noastră este de a furniza consultanță de specialitate dincolo de așteptările clienților și colaboratorilor noștri.
datasolve-bar.png
Viziunea Noastră
Viziunea Noastră
În viziunea noastră nu oferim doar servicii ci construim o punte stabilă între cerere și ofertă, între solicitări și dorințe.
datasolve-bar.png
Valorile Noastre
Valorile Noastre
Data Solve se distinge față de alte companii prin servicii de calitate dincolo de așteptări și prin interactiunile cu clienții și colaboratorii.
datasolve-bar.png

Articole și informații utile

Mai jos găsiți noutăți și informații utile. Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți din domeniu vă invităm să vă înscrieți la Newsletter-ul nostru.

Anuntat in 2010 ca unul dintre cele mai ambitioase proiecte din retailul romanesc, Mic.ro a esuat in mod lamentabil. Planurile initiale prevedeau deschiderea...

Impact Developer & Contractor SA a semnat in 1 august un contract de vanzare-cumparare in valoare de un milion de euro plus TVA. Tranzactia a avut ca obiect vanzarea unui...

Au trecut fix 18 ani de la inaugurarea primului mall din Romania. Pe 10 septembrie 1999 in zona Vitan din Capitala se deschidea Bucuresti Mall - un proiect inedit la vremea...

Abonare la Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

bottom-logo.png

Data Solve oferă servicii de restructurare, insolvență și faliment mediului de afaceri, bancherilor, instituțiilor statului, partenerilor sociali, cat și membrilor societății civile. Noi vă oferim soluții pentru depășirea dificultăților economice și financiare.

Info Contact
Roman Ciorogariu, nr.65, corp A, et 2,
Oradea, Bihor, Romania
Email: office@datasolve.ro
Tel: (+40) 359-194.878

Follow Us

Copyright © 2024 Data Solve. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept