Soluții oferite

Servicii de restructurare, insolvență și faliment.

Soluții dedicate pentru nevoile dumneavoastră

Data Solve oferă servicii de restructurare, insolvență și faliment mediului de afaceri, bancherilor, instituțiilor statului, partenerilor sociali, cat și membrilor societății civile. Suntem experți în cercetarea stării de insolvabilitate și în practica judiciară de administrare a procedurilor de insolvență. Noi vă oferim soluțiile necesare pentru depășirea dificultăților economice și financiare.

Insolvență

Insolvență

Administratorul și lichidatorul judiciar este responsabil, în special, cu realizarea urgentă a tuturor acțiunilor necesare procedurii de administrare judiciară, cu supravegherea gestionării și a lichidării bunurilor propuse în planul de reorganizare.
Restructurarea Afacerilor

Restructurarea Afacerilor

Specialiștii noștri oferă soluții personalizate pentru afacerile care au viitor, dar care sunt conjunctural afectate de efectele crizei. Impreună cu dumneavoastră putem oferi șanse reale de redresare pentru evitarea unui eșec ulterior.
Pre-insolvența

Pre-insolvența

Atunci când vă confruntați cu probleme semnificative de flux de numerar, negocierea cu creditorii pare a fi o oportunitate de a pune compania pe drumul cel bun. Pentru a depași dificultățile apărute puteți utiliza o procedură de mandat ad-hoc.
Lichidări Voluntare

Lichidări Voluntare

Așa cum înființarea unei societăți este o chestiune de opțiune, calcule și așteptări mai mult sau mai puțin indeplinite, lichidarea voluntară este o decizie strâns legată de rațiunea de a exista a oricărei societăți comerciale.

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează-ne și îți răspundem cu plăcere la orice întrebare.

R. Ciorogariu, nr.65, corp A, et 2

(+40) 359-194.878

office@datasolve.ro

Articole și informații utile

Mai jos găsiți noutăți și informații utile. Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți din domeniu vă invităm să vă înscrieți la Newsletter-ul nostru.

Anuntat in 2010 ca unul dintre cele mai ambitioase proiecte din retailul romanesc, Mic.ro a esuat in mod lamentabil. Planurile initiale prevedeau deschiderea...

Impact Developer & Contractor SA a semnat in 1 august un contract de vanzare-cumparare in valoare de un milion de euro plus TVA. Tranzactia a avut ca obiect vanzarea unui...

Au trecut fix 18 ani de la inaugurarea primului mall din Romania. Pe 10 septembrie 1999 in zona Vitan din Capitala se deschidea Bucuresti Mall - un proiect inedit la vremea...

Abonare la Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

bottom-logo.png

Data Solve oferă servicii de restructurare, insolvență și faliment mediului de afaceri, bancherilor, instituțiilor statului, partenerilor sociali, cat și membrilor societății civile. Noi vă oferim soluții pentru depășirea dificultăților economice și financiare.

Info Contact
Roman Ciorogariu, nr.65, corp A, et 2,
Oradea, Bihor, Romania
Email: office@datasolve.ro
Tel: (+40) 359-194.878

Follow Us

Copyright © 2024 Data Solve. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept